DOLAR 32,3368 0.17%
EURO 35,1899 -0.01%
ALTIN 2.244,810,08
BITCOIN 2103913-5,06%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

YÜCEL “TARAFSIZ BASINI ÖZLEDİK”

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği ( KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel’i ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ,Mehmet Uzel,Öner Çalış ve Özcan Tüysüz'ü ağırlayan Yücel gündeme dair özel açıklamalarda bulunarak özellikle muhalefet partilerinin   tarafsız gazetecilere ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Basın konusunda toplumun istediği işleri yapacaksınız diyen Yücel ''Tarafsız basını özledik'' dedi. Yücel sözlerine şöyle devam etti. ''Artık gazeteler sürpriz haber girmiyor. Bizim haberleri gazetelerde görmek bizim için sürpriz oluyor. 20 yıl önceki basını arıyoruz. Haberciliğin kesinlikle tarafsız olması gerektiğini düşünüyorum. Doğru habercilik yapmalısınız. Tarafsız medya mensubu arkadaşları bir arada toplamak ve ilkeli haber yapmak için bir araya gelmişsiniz. Tebrik ederim. Sizlere ve çalışmalarınıza tüm camia olarak sahip çıkmamız gerekmektedir. Bizde size destek olmak zorundayız.”

SAHABİYE PROJESİ 40 YIL SÜRER

Sahabiye’de hali hazırda devam eden kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler veren Başkan Yücel, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 yıllık bir proje olduğuna dikkat çekti. Yücel sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ İnşaat çalışmalarından şikâyet geliyor. Oradan ev alanlar 5.sınıf malzeme kullanıldığını, boruların dışarıdan gittiğini söylüyor. 2013 de başlayan ve sadece 9/1'i biten Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi bu gidişle 40 yılda tamamlanacak. “

PARTİM GÖREV VERİRSE ADAY OLURUM

Gündemdeki siyasi gelişmelere de değinen Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel milletvekilliği veya belediye başkan aday adaylığında adının geçtiği sorusuna  ''Partimiz beni aday gösterirse, teşkilatımız isterse kabul etmek lazım. Belki de başkasını öneririz. Bu soruya ben adayım demek haddimi aşar. Partimizde akil kururlar karar verir. Şuan çok erken. Ama ikinci dönemden sonra bırakmak niyetindeyim.''dedi.

KİGADER CANLI YAYINLARA BAŞLAYACAK

Dernek faaliyetleri ve projeler hakkında bilgiler veren KİGADER Dernek Başkanı Duygu Uludaşdemir,  Tarafsız ve adil bir şekilde hiçbir partiye ve kuruma bağlı olmadan dernek faaliyetlerini yürüttüğünün altını çizdi.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği olarak sergi, kurs, haber reklam ve eğitim konularında meslekteki arkadaşlara destek olacaklarını ifade eden Uludaşdemir, yakında sosyal medyada canlı yayın programlarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.