DOLAR 32,5581 -0.03%
EURO 34,9321 0.03%
ALTIN 2.429,370,00
BITCOIN 2156984-0,37%
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yeşilhisar Şifalı Su İçmecelerine Yoğun İlgi

Kayserinin Yeşilhisar İlçesine bağlı içmecelerde pandemi yasaklarının kalmasından sonra şifa bulmak isteyen onlarca yerli turistin akın etmesi sevindirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 01:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşletmesi Yeşilhisar Belediyesi imar A.ş ye ait olan yerde Tesis Sorumlusu Yunus Emre Göktaş Şifalı su merkezimize yoğun ilgi ve rağbet var. Kurban Bayramındaki uzun tatilden dolayı da, otellerimizde %100 dolululuğa ulaşmış bulunuyoruz. Kayseri, İstanbul, Adana, Konya, Antalya, başta olmak üzere tesisimize şifa bulmaya gelen vatandaşlarımızdan da yoğun ilgi görüyoruz. Bu durum hem bizim hem de ülke turizminin canlılığı açısından çok önemli dedi.Şifalı sularımızın Başlıca özellikleri şunlar diyen Tesis Sorumlusu Yunus Emre Göktaş mide rahatsızlıkları, reflü, gastrit, olmak üzere sindirim sistemi, rahatsızlıkları kıl kurdu, solucan, şerit, gibi zararlı maddeleri bağırsaktan düşürür. Ayrıca Böbreklerde olan taş ve kumu döker Safra kesesinde oluşan çamur kum ve taşı döker. İltihaplı romatizmaya iyi gelir diyen Göktaş Yapılan hıfzıssıhha raporları ile de onaylanan suyumuz ile şifa bulmak isteyen tüm vatandaşlarımızı yılın 12 ayı 24 saat tesisimizde ağırlamaktan onur duyar, hepsini şifalı suyumuzdan içip şifa bulmaya davet ediyorum. dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.