DOLAR 32,5192 -0.09%
EURO 34,7866 -0.24%
ALTIN 2.422,74-0,29
BITCOIN 21585040,36%
Kayseri
29°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

YENİ MAHALLE KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE GİRİYOR

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan Yenimahalle Kapalı Pazaryerinde çalışmalar tamamlandı. Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık 1100 m²’lik alanda, pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında; çelik konstrüksiyon kolonlar yerleştirildi, çatı kapandı, çatı olukları tamamlandı, elektrik tesisat çalışmaları tamamlandı, çalışmaların son aşamasında ise çevre düzenlemesi tamamlanarak hizmete girmeye hazır hale geldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışmaların tamamlandığı kapalı semt pazarında için önümüzdeki günlerde son kontrollerin yapılarak kabul sürecinin tamamlanması ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor.
Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte; çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar. Pazaryerinin yapımı esnasında hemen bitişikte bulunan spor tesisinin de yenileme çalışmaları yapıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.