DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,0939 -0.11%
ALTIN 2.299,760,99
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

KAZADA YARALANAN ESNAF YOĞUN BAKIMDAKİ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ Geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Kayseri'li esnaf Oğuzhan Akbudak , hastanede yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilhisar da tarım malzemeleri üzerine işyeri bulunan Akbudak ,Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi olan Kocasinan İlçesi’ne bağlı Kalkancık Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kaza İncesu Yeşilhisar arasındaki yolda geçtiğimiz hafta kamyonet sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkmış ve şarampole devrilmişti.Kazada Oğuzhan Akbudak, ağır yaralanmıştı.Ambülansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan 44 yaşındaki Akbudak , burada dün yaşamını yitirdi.Kocasinan ve Yeşilhisar Bölgesi’nde oldukça sevilen esnaf , evli 4 çocuklu olan Akbudak’ın vefatı ilçede üzüntüyesebep oldu.Cenazeye İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ve parti yöneticileride katıldı. Oğuzhan Akbudak’ın Kayseri Eski İl Genel Meclisi Üyesi Fazlı Akbudak’ın oğlu olduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.