DOLAR 32,4613 -0.09%
EURO 34,7807 -0.65%
ALTIN 2.438,700,12
BITCOIN 2077770-1,47%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YAPILACAK YATIRIMLARI DESTEKLİYORUZ

YAPILACAK YATIRIMLARI DESTEKLİYORUZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AEROEX 2022 Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Sempozyumu’na katıldı. Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak havacılık alanında 100 yıllık bir geçmişi olan şehrimizde havacılık ve uzay alanında yapılacak yatırımları ve çalışmaları desteklediğimizi bildiriyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:28
YAPILACAK YATIRIMLARI DESTEKLİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Kültür Merkezi’nde Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen International Aerospace Symposium 2022 (AEROEX) Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Sempozyumu’na Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, TUSAŞ ilçe belediye başkanları, iş insanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, protokol konuşmaları yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Zenginlikler Şehri Kayseri’ tanıtım videosunun izletilmesinin ardından kürsüye davet edilen Başkan Büyükkılıç, kentte böylesi önemli ve anlamlı bir stratejik çalışmayı hazırlayanları takdir ederek ve teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.