DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yangının Bilançosu 40 Milyon TL

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan bir kağıt fabrikasının zararının milyonlarca TL'yi aştığı belirtildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bilgiye göre Kayseri OSB’de 5 hangarı yanarak kullanılamaz hâle gelen kağıt fabrikasında toplam zararın 40 milyon Türk lirasına ulaştığı belirlendi.

Pazar günü akşam saatlerinde Kayseri OSB’deki bir kağıt fabrikasında belirlenemeyen nedenle yangın çıkmıştı. Yangın gece saatleri boyunca sürdü. Sabah saatlerine karşın kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken, 5 hangar kullanılamaz hâle geldi. Alevler OSB yakınlarındaki noktalardan görülebilecek seviyeye ulaşarak bölgeyi aydınlattı.

Yangınla Kayseri Büyükşehir Belediye itfaiyesi 12 araç ve 47 personelle mücadele etti. Yangınla mücadele çalışmalarına OSB itfaiyesi de katıldı.

Olayın ardından sabah saatlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yetkililer ile birlikte yanan fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerine kadar yer yer alevlenen fabrikada soğutma çalışmaları sona erdi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.