DOLAR 32,5063 -0.11%
EURO 34,9662 0.36%
ALTIN 2.429,480,28
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“YABANCI OYUNCULARIN GİTMESİ, TÜRKLER İÇİN FIRSAT”

“YABANCI OYUNCULARIN GİTMESİ, TÜRKLER İÇİN FIRSAT”

Bellona Kayseri Basketbol’un genç yıldızı Beril Albayrak açıklamalarda bulundu. Albayrak, ‘Yabancı oyuncuların gitmesi, Türk oyuncular için fırsat’ dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:58
“YABANCI OYUNCULARIN GİTMESİ, TÜRKLER İÇİN FIRSAT”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 Virüsü nedeniyle basketbol müsabakalarına ara verilmişti. Yabancı oyuncular ülkelerine dönerken, yerli oyuncular ise evlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bellona Kayseri Basketbol’un genç yıldızı Beril Albayrak da çalışmalarını evinde sürdürüyor ve liglerin yeniden başlayacağı zamanı bekliyor.

İlimizi Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Bellona Kayseri Basketbol’un oyuncularından Beril Albayrak, virüs süreci ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, şöyle dedi: “Bu sezon Bellona Kayseri forması ile 15 maçta forma giyip 27 sayı üreten Beril Albayrak, “Ligler oynanır mı bilemiyorum. Yabancı oyuncular ülkelerine gitti. Amerikalı oyuncu çok fazla ligimizde. Amerika’da da durum şuan iyiye gitmiyor diyebiliriz. Onların tekrar Türkiye gelmesi ve geldiklerinde her hangi bir karantina süreci olur mu veya onlara herhangi testeler yapılır mı bilmiyoruz. Ama bunun gereğinin en iyi şekilde düşünüleceğini biliyorum. Çıkacak kararı bizlerde merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Bütün Türk oyuncular ve genç oyuncular olarak çok avantajlı bir döneme gireceğiz. Bu da krizi fırsata çevirme anlamında bize şans. Bazı takımların yeteri kadar Türk oyuncusu yok. Bu alttan gelen genç oyuncular için çok büyük fırsat. Bu bizim kulübümüz içinde geçerli. Bu fırsatı umarım herkes iyi değerlendirir.”

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.