DOLAR 32,5969 0.34%
EURO 34,8225 0.2%
ALTIN 2.513,661,19
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Vali ve İl Sağlık Müdürü Vaka Artışına Dikkat Çekti

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, yaptıkları Twitter paylaşımları ile Kayseri ve Türkiye’deki vaka artışlarına dikkat çekerek vatandaşları uyardı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 01:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Sağlık Müdürü Benli, paylaşımında “Vaka sayılarımız geçen haftaya göre 2 katından fazla arttı. Önümüzdeki günlere umutla bakabilmek adına bir an evvel aşımızı olalım. Bu işin şakasının olmadığını 1,5 yıldır hep birlikte yaşadık. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını aklımızdan çıkarmayalım” ifadelerini kullandı. Vali Günaydın ise Kayseri sakinlerine çağrıda bulunarak, paylaşımında “Çok kıymetli hemşehrilerim, ilimizde son günlerde vaka sayılarında artışlar meydana gelmiş olup, kazanımlarımızı korumak için aşı sıramız gelmiş ise hemen aşı olmamız, Temizlik-Maske-Mesafe kuralına uymamız, kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durmamız önem arz etmektedir” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.