DOLAR 32,5057 0.16%
EURO 34,7720 0.1%
ALTIN 2.492,121,23
BITCOIN 20718265,02%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

VALİ ÇİÇEK İLE BİRLİKTE TARİHİ SULTAN HANI’NI TURİZME AÇTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini getirdiği Selçuklu eseri Sultan Hanı’nı turizme açtı. Başkan Büyükkılıç, bu bölgeyi turizm odağı haline getireceklerini belirtirken, Vali Çiçek ise Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Ecdat yâdigarı olan bu toprakta hem tarihi anlatacağız, hem de böyle bir gurur duyacaksınız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’deki tarih ve turizm varlıklarını gün yüzüne çıkarma konusunda büyük gayret gösteren Başkan Büyükkılıç, Vali Çiçek ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşları işbirliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 20 gün gibi kısa süre içerisinde Bünyan’daki Selçuklu eseri Sultan Hanı’nı KAYTUR hizmetleri ile buluşturarak turizme kazandırdı.

790 yıllık Sultan Hanı’nın turizme açılışı ziyaretinde Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile eşi Necmiye Büyükkılıç’ın yanı sıra, Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek, Vali Yardımcısı Adnan Tezcan, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.