DOLAR 34,1778 0.16%
EURO 37,1047 0.03%
ALTIN 2.977,410,80
BITCOIN 2308287-0,11%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Uzman Özaslan,”Detoks Suları Ödem Kaynağıdır”

Uzman Özaslan,”Detoks Suları Ödem Kaynağıdır”

Haziran 28, 2024 17:39
Uzman Özaslan,”Detoks Suları Ödem Kaynağıdır”
0

BEĞENDİM

Ödem, Vücudun hücreler arası sıvı hacminin artmasıyla oluşan bir durum olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Rabia Özaslan, “ Detoks suları ödem kaynaklarından biridir” dedi.

Uzman Diyetisyen Rabia Özarslan 38 Data Tv’ de ki İşin İçinden Programına konuk oldu. Özaslan, detoks sularının vücuda karşı aslında daha çok ödem üretimi sağladığınız belirtti, Rabia Özaslan, “Detoks suları herkesin içtiği bir şey aslıda bu sular ödem kaynaklarından biridir. Ödeminiz yoksa eğer detoks suyu içtiğinizde vücutta olması gereken sıvıyı vücuttan uzaklaştırdığınızda bu da ödeme sebep oluyor. Vücut su tutucu hormonlarını aktive ediyor ayrıca o saatten sonra aldığınız her sıvıyı vücut içerisinde tutma isteğinde bulunuyor. Yani detoks suyu kafanıza göre içebileceğiniz bir şey değil” diye konuştu.
Maydanoz kürünün insanların metabolizmasını yavaşlattığını belirten Özarslan, “Maydanoz kürü yapanlar var. Muayene olmaya geliyorlar. Analiz alıyorum ve bu analiz ile birlikte vücut sıvısı maydanoz kürü sayesinde bariz şekilde düşmüş. Vücut sıvısı düşen birinin metabolizması yavaşlar, dolaşımı yavaşlar ve sindirimi yavaşlar. Çünkü vücutta sıvıya ihtiyaç var ama su yok bu durumda dolaşım azalıyor. Dolaşımı azalan bir insanın metabolizmasında hücreler yeterli beslenmiyordur. Bu yüzden maydanoz kürünü uzman önerisi olmadan kullanmayın. Ayrıca, uzmana danışmadan detoks suyu veya benzer kürleri kullanmayın” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.