DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20741950,51%
Kayseri
22°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
UZMAN ÇAVUŞ ‘’BENİ DOLANDIRDI’’

UZMAN ÇAVUŞ ‘’BENİ DOLANDIRDI’’

Kayseri de bir genç, yurtdışından pahalı telefonu ucuza getirme bahanesiyle ,halen TSK da görevli bir Uzman Çavuş tarafından 23 Bin TL dolandırıldığını iddia etti.Gencin dikkat çeken bir iddiasıda emniyetdeki kayıtlara göre bu dolandırıcılık meselesi ilk değilmiş. Olay Mart ayında Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Yeni Mahalle de yaşandı.Erkilet Bulvarı üzerinde ikamet eden bir aileye uzman çavuş S.A. da görevli olduğu Suriye de pahalı telefonları ucuza aldıklarını iddia ederek aileyede cep telefonu getirme vaadinde bulundu. Bunun üzerine ailenin 22 yaşındaki M.Y. adlı oğlu TSK da uzman çavuş kimliğini gösterdiğüi S.A. ya 23 bin lira verdi.Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan aile soluğu karakolda aldı.Ailenin karakoldan aldığı bilgiye göre ise kayıtlarda ise S.A. ‘nın bu dolandırıcılık hadisesinin ilk olmadığı belirtildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:33
UZMAN ÇAVUŞ ‘’BENİ DOLANDIRDI’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ailenin 21 yaşındaki oğlu M.Y. başına gelen olayı ise şu şekilde anlattı.’’Evimize gelen babamın arkadaşı S.A. , TSK'nın vermiş oldugu uzman çavuş kimliğini gösterek Iphone 13 Promaxi telefonu kaçak yollardan getireceğini ve piyasaya pahalıya satacağını söyleyerek 23 Bin lirayı ailenin elinden aldı. 23 bin liraya birden fazla telefon getireceğini belirten S.A. önce oyalayarak daha sonra da foyası ortaya çıkana kadar dolandırıcı uzman çavuş olduğunu belli etmedi.Birden fazla insanı dolandıran ve ilk vukatı olmayan uzman çavuş kimlik kartının vermiş oldugu özgüven ve askeri personel olması sayesinde dolandırıcılığına devam etmekte ‘’ dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.