DOLAR 32,5429 -0.02%
EURO 34,8399 -0.1%
ALTIN 2.428,36-0,06
BITCOIN 21685130,91%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Uzaktan eğitim sadece salgın tedbiri değil

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında uzaktan eğitimi sadece salgın döneminin tedbiri olarak görmediklerini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Giresun'da Ülper Şehit Ümit Kılıç Yatılı Bölge Okulu'nda açıklamalarda bulundu ve uzaktan eğitim hakkında önemli değerlendirmeler yaptı. Bakan Selçuk açıklamalarında uzaktan eğitimi sadece salgın döneminin tedbiri olarak görmediklerini vurguladı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARALIM”

Açıklamalarında “Veli, öğretmen, okul çalışanlarımız ve sizlerden bir ricam var: Ellerimizi daha çok yıkayıp daha az dezenfektan kullanmaları konusunda çocuklarımıza örnek olalım” ifadelerini kullanan Bakan Selçuk bu açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Bakan Selçuk twitter üzerinden yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Veli, öğretmen, okul çalışanlarımız ve sizlerden bir ricam var: Ellerimizi daha çok yıkayıp daha az dezenfektan kullanmaları konusunda çocuklarımıza örnek olalım. Çocuklarımızın okulda el hijyeni için SU+SABUN+20 SANİYE yeter bize… Hadi, hep birlikte başaralım.”

60 BİN TABLET DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Giresun'daki programında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Canlı yayında konuşan Selçuk, okullarda tablet dağıtımının tüm hızı ile devam ettiğini bildirdi. Selçuk, dağıtılan tablet sayısının 60 bin olduğunu belirtti, tüm öğrencilere adil koşulların oluşturulmaya çalışıldığını belirtmişti.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.