Uyuşturucu getiren 5 şahıs yakalandı
Kayseri'ye uyuşturucu madde getireceği tespit edilen 5 şahıs yakalanarak haklarında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan haklarında gerekli adli işlemler başlatıldı.
Kayseri’de, il dışından uyuşturucu madde getireceği belirlenen 5 kişi, emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, şüpheli şahısların Kayseri’ye uyuşturucu madde getireceği tespit edildi. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda, durdurulan araçta 5 parça halinde toplamda 2.500 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Narkotik arama köpeği Jack’in de yardımıyla yapılan aramalarda, aracın gizli bölmelerine yerleştirilen uyuşturucu maddeler bulundu. Yakalanan şahıslar, M.B. (38), R.Ç. (63), Y.T. (30), E.Ç. (30) ve L.Ö. (43) isimli şahıslar, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, şüpheliler hakkında yasal işlemlere başlandığını açıkladı. Bu başarılı operasyon, Kayseri’de uyuşturucu madde ile mücadelede önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.
Bakmadan Geçme



