DOLAR 32,5740 0.1%
EURO 35,0387 0.56%
ALTIN 2.428,340,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ULUHAN’DAN HÜLLECİ TİYATROSU

ULUHAN’DAN HÜLLECİ TİYATROSU

Yönetmen Ahmet Hilmi Uluhan ve Genel Sanat Yönetmeni Şükriye Uluhan’la yapılan röportajla Uluhan Kültür Merkezi olarak geçen hafta Hülleci 18.06.2022 Cumartesi ise Acil Servis isimli oyunları sahneledik . Katılımcı protokol ve halkımıza teşekkülerimizi sunar ,yeni sezonda yeni oyunlarımızla halkımızın huzurunda olmak isteriz.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:23
ULUHAN’DAN HÜLLECİ TİYATROSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2002 Yılından itibaren Uluhan Kültür Merkezi olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Tiyatro ve drama eğitimi vererek birçok oyuncu yetiştirdik ve tiyatro oyunları sergildik. Sahnede hep ilkleri sunduk .Örneğin Kayseri Milletvekilimiz AKP Genel Başkan Yrd. Sn. Av. Mehmet Özhaseki bey Büyükşehir Belediye Başkanı iken sahnede oyuncumuzun senaryo gereği gerçek nikahını kıydırdık. Çeşitli festivallerde ve şehirlerde sergilediğimiz oyunlarla çok sayıda plaket ve ödüller aldık.
Kültür Merkezimizi geliştirerek yeni oluşumlar içerisindeyiz. UKM Musiki Cemiyetimiz kuruluş aşamasında olup, UKM Kadın Akademimiz faaliyetlerine başlamıştır. Akademimizin kuruluş amacı çoğunluğu ev hanımlara eğitim ,istihdam ve sosyal aktivite sağlamaktadır.
Kültür merkezimizin yaz dönemi tiyatro ve drama kursu başlayacak olup halkımızın katılımını bekleriz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.