DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074522-1,87%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Ülkücülük Kuru Kuruya Bir Siyasi Yapı Değil

KAYSERİ, (BGC) - Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, “Biz ülkücü hareketi olarak, ülkü ocaklarının ideolojik temellerinin atıldığı kurum olduğunu söyleyerek, Türk İslam Ülküsü iddiamızın vücut bulmuş halinin de sizler olduğunuzu bilmenizi isterim” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik: ‘Ülkücülük Kuru Kuruya Bir Siyasi Yapı Değildir’

MHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ programı kapsamında, partililer akşam yemeğinde buluştu. Programa katılan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, ”Hep ifade ettiğimiz gibi ülkücülük kuru kuruya bir siyasi yapı değildir. Allah’a şükür ki bilge liderimizin bizler için tayin ettiği yol vesilesiyle bugün teşkil edilmiş olan cumhur ittifakının, biraz sonra kıymetli vekillerimizin ifade edeceği şeklinde turan coğrafyasının gerçekleşmesi hususunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter devlet yapısını koruması hususunda can siperiyle vermiş olduğu mücadelenin meyvelerini alıyoruz” şeklinde konuştu.
“ÜLKE OCAKLARIN HAREKET MERKEZİ DEVLET BAHÇELİ”
Ülkücü hareketinin kırmızı çizgilerini, Devlet Bahçeli ile başladığını söyleyen Çelik, “Şuan hepimiz kesin olarak inanmamız gerekir ki, ülkücü hareketin kırmızı çizgileri Devlet Bahçeli ile başlar. Daha öncede ifade ettiğim gibi ülkü ocaklarının hareket merkezi, liderimiz, pusulamız Devlet Bahçeli’yi yerleştirip Milliyetçi Hareket Partisi’nin çizmiş olduğu politikalar doğrultusunda hayatıma yön veren insanlardan teşkil edilmesidir. Milliyetçi Hareket Parti’sinin temsilcileri olan sizlerin de aynı hassasiyetle hareket ettiğinizden şüphe ve endişe duymadığımı ifade ediyorum” dedi.
“KAYSERİ MHP’NİN BAŞARISI, ÜLKÜ OCAKALRIN BAŞARISIDIR”
Konuşmanın sonunda Çelik, “Ülkü Ocaklarının gençleri, bizlere hangi anlamda ihtiyaç duyarsanız duyun sizin her an yanınızda olduğumuzdan ifade etmekten de onur duyuyorum. Kayseri’de Milliyetçi Hareket Parti’sinin başarısı ülkü ocaklarının başarısıdır. Sizlerin de bu mana da bizlere aynı destek gayret göstereceğinize inanıyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.