DOLAR 32,3243 0.22%
EURO 35,0952 -0.11%
ALTIN 2.300,921,04
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

ÜÇÜNCÜ DÜKKANIMIZIN AÇILIŞ MERASİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Hayalimiz olan Bünyan Ticaret Merkezi projemizi tamamlamanın gurur ve mutluluğu ile; Bünyan Kaymakamı'mız Turgut Gülen, Bünyan Müftü'müz Mahmut Taşyapan, Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi'miz Nuri Çakır, Bünyan Ak Parti İlçe Başkanı'mız Yıldıray Hakkı Koç ve Bünyan MHP İlçe Başkanı'mız Tevfik Düzen İle birlikte ticaret merkezimizde faal olarak çalışmaya başlayacak üçüncü dükkanımız olan Ayşen Eczanesi'nin açılış törenine katıldık.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyan’ımıza ekonomi, istihdam ve hareketlilik alanlarında büyük katkı sağlayacak olan, bölgede bulunan okul, hastane, öğrenciler, hastane personeller, hasta yakınları, eğitim görevlilerimizi göz önünde bulundurarak planladığımız 22 dükkanlı büyük projemizi tamamlamanın gurur ve mutluluğu ile kurdele kesme merasimi gerçekleştirdik. Merasim sonrası ticaret merkezimizde daha önceden açılmış olan diğer dükkanlara giderek esnaflarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduğumuz ticaret merkezimizin esnaflarımıza ve Bünyan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.