DOLAR 32,6053 0.16%
EURO 34,9592 -0.19%
ALTIN 2.435,26-0,03
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“TÜRKİYE’NİN EN GÜVENLİ OSB’SİYİZ”

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, İtfaiye Haftası’nda sigortacılarla bir toplantı yaptı ve Kayseri OSB’nin ne denli güvenli olduğunu vurguladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 04:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri OSB’nin güvenliği konusunda azami gayreti gösterdiklerini vurgulayan Başkan Nursaçan, sigortacılardan güvence konusunda destek istedi. Başkan Nursaçan, “Fabrikalarımızla ilgili sigorta poliçelerinizi oluştururken üretimden yana tavır göstermenizi arzu ediyoruz. Bu gayreti göstereceğinize yürekten inanıyoruz” diye konuştu. Kayseri OSB İtfaiyesi’nde gerçekleştirilen toplantı sonrası ayrıca bir tatbikat gerçekleştirildi. İtfaiye Müdürlüğü bahçesindeki bir yapı ve çevresinde çıkarılan yangın sonrası alarm verildi ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın söndürme ve yangına maruz kalan itfaiyecinin kurtarılmasını kapsayan tatbikat OSB İtfaiyesi’nin personeli tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Tatbikat sonrası İtfaiye ekipleri tarafından Başkan Nursaçan’a Türk Bayrağı verildi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.