DOLAR 32,5803 0.29%
EURO 35,0120 0.1%
ALTIN 2.459,020,95
BITCOIN 20978521,05%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Türkiye için sevindiren karar! Yasak kalkıyor

Türkiye için sevindiren karar! Yasak kalkıyor

Son dakika haberi geldi. Türkiye'nin turizm açısında en fazla turistin geldiği İngiltere'den önemli bir karar açıklandı. Alınan bilgilere göre Türkiye dahil olmak üzere İngiltere vatandaşları için 75 ülkeye pazartesi gününden itibaren uçuş yasağı kaldırılıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:11
Türkiye için sevindiren karar! Yasak kalkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberi! İngiltere'de yayın yapan The Telegraph'ın haberine göre İngiltere, Türkiye'yi de kapsayan çok önemli bir karara imza atacak.

Pazartesi'den itibaren İngiltere Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 75 ülkeye uçuş yasağını kaldıracağı öğrenildi.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE DURDURULMUŞTU

Koronavirüs salgını nedeni ile durudurulan uçuşlarla ilgili İngiltere Dışişileri tarafından alınacak kararla uçuş yasağının kaldıracağı ülkelerin tam listesinin bugün ya da yarın yayımlanması bekleniyor.

TÜRKİYE DE GÜVENLÜ ÜLKELER ARASINDA YER ALIYOR

Gazete, İngiltere'nin hemen hemen tüm AB destinasyonlarına, Bermuda ve Cebelitarık dahil olmak üzere İngiliz bölgelerine ve Türkiye, Tayland, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya zorunlu olmayan seyahat yasağını kısa süre içinde kaldıracağını bildirdi. Haberde, İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın uçuş yasağını kaldırmasının nedeni olarak, söz konusu 75 ülkede yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle görülen vakaların düşüşe geçmesi ve hükümetler tarafından açıklanan verilerin güvenilir bulunması gösterildi.  

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.