DOLAR 32,5785 0.28%
EURO 34,7517 -0.08%
ALTIN 2.492,120,32
BITCOIN 20665563,77%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KAYSERİ’DE ÖRGÜTLENİYOR

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KAYSERİ’DE ÖRGÜTLENİYOR

Mustafa Sarıgül’ün partisi Türkiye Değişim Partisi, Kayseri’de güçlü bir yapılanmanın peşinde. TDP Kurucular Kurulu ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kayseri’li İş İnsanı Birgül Kamaşak, Genel Başkan Mustaefa Sarıgül tarafından Kayseri İl Teşkilatını kurmakla görevlendirildi. Birgül Kamaşak, geçtiğimiz hafta içinde Kayseri’ye gelerek bir dizi temaslar yaptı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:11
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KAYSERİ’DE ÖRGÜTLENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

. Yapılan başvuruları değerlendiren ve il başkan adayları ile teker teker görüşen Birgül Kamaşak, “Önümüzdeki günlerde güçlü bir kadro ile Kayserili hemşehrilerimizin önüne çıkacağız. Türkiye’nin Mustafa Sarıgül gibi bir lidere ve Türkiye Değişim Partisi’ne ihtiyacı var” dedi.

Mustafa Sarıgül’ün genel başkanlığında kurulan ve Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarına hız veren Türkiye Değişim Partisi, Kayseri’de kolları sıvadı. Kayseri’ye büyük önem veren ve Kayseri’de bütün kesimlerce benimsenecek bir kadro ile Kayserililerin önüne çıkmaya hazırlanan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kayseri teşkilatını oluşturmak üzere, Türkiye Değişim Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Kayseri’nin tanınmış ailelerinden birisine mensup iş insanı Birgül Kamaşak’ı özel olarak görevlendirdi. Bu arada, Türkiye Değişim partisi Genel Merkezi’ne, Kayseri’den il başkanlığı ve yönetim kurulu üyelikleri için çok sayıda başvuru yapıldığı, il başkanlığı için başvuralanların sayısının 50’yi aştığı bildirildi. Türkiye Değişim Partisi il teşkilatını oluşturmakla görevlendirilen Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Kamaşak, geçtiğimiz hafta içinde Kayseri’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi, çeşitli çevrelerde temaslarda bulundu.

Türkiye Değişim Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Kamaşak, Kayseri’de Mustafa Sarıgül’e ve Türkiye Değişim Partisi’ne gösterilen ilginin çok şyüksek oldtuğıunu ve bununda Türkiyşe’nin değişim için hazır oltduğunu gösterdiğini söyledi. Birgül Kamaşak, daha sonra şuyle konuştu. “Hiç bir bölge, mezhep, kültür farkı gözetmeden Türkiye'mizle ittifak yapacağız. Biz kendi adayımızı çıkaracağız, kendi adayımızla seçime gireceğiz. Türkiye'de büyük ve cesur bir değişime ihtiyaç var. Bu nedenle göreve talibiz. Biz, bugün siyaset sahnesinde yer alan hiçbir partinin ne yedeği, ne hizbi, ne de parti içi kliği değiliz. Biz bugün siyaset sahnesindeki partilerin hiçbirinin benzeri, ortağı, takipçisi ya da gölgesi değiliz. Biz, yepyeni bir siyaset anlayışı ile Türkiye’nin 83 milyonunun dertlerine çare olmak üzere gelen Türkiye partisiyiz Biz, bu ülkenin tüm insanlarına zengin ve bereketli bir vatan sofrası kurmaya geliyoruz. Bu sofrada herkese yer olacaktır. Bu sofrada herkesin karnı doyacaktır. Biz ne solun ne sağın bekçisi değiliz. Türkiye artık soğuk savaş döneminin kalıplarına mahkum edilemez. Bu kavramlar eskimiş ve değerini yitirmiştir. Biz hiçbir ideolojinin, hiçbir ayrımcılığın ne sözcüsü ne de odağıyız. Biz bölmeye değil, birleştirmeye geliyoruz” Yapılan görüşmeler sonunda, Türkiye Değişim Partisi İl başkanlığı için İş İnsanı Ramazan Uç’un isminin öne çıktığı, Kayseri İl başkanı’nın MYK Üyesi Birgül kamaşak’ın genel merkeze sunacağı raporun ardından açıklanacağı öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.