DOLAR 32,5088 -0.11%
EURO 34,9550 0.27%
ALTIN 2.439,300,68
BITCOIN 2064404-2,31%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Türbelerin Bakımı Yapıldı

Bayram Öncesi Türbelerin Bakımı Yapıldı Kozan Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi türbelerde kapsamlı genel bakım çalışması yaparken ilçe merkezinde bulunan birçok cami içi ce çevresinde bulunan yabani otların temizliğini yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın talimatı ile Kozan’ın manevi değerlerinden Taş Mahallesinde bulunan Ağca Baba Türbesi ve Yarımoğlu Mahallesinde bulunan Hasan Esed Bağdadi Türbesi ve Çanaklı Mahallesi’nde bulunan Çomak Dede Türbeleri Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında genel bakım yapıldı.

Manevi değerlere sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “İlçemizin manevi büyüklerinin türbelerinin genel bakımı yıl boyunca yapılmakta olup, Pandemi nedeniyle kapalı olan türbelerde bu salgından yarın ülke olarak kurtulacağız gibi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda bayram öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından daha kapsamlı bir bakım çalışması yapıldı. Bu değerler ecdadımızdan kalan önemli değerlerimizdir. Bu sene ekiplerimiz sadece türbelerin değil camilerimizin de çevresinde ve avlu içerisinde bulunan yabani otların temizliğini yaptık. Kozanlı hemşerilerimiz hizmetlerin en güzelini hak ediyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.