DOLAR 32,5836 0.29%
EURO 35,0637 0.25%
ALTIN 2.458,490,93
BITCOIN 20987181,08%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Hindistan'da Keşmir'in kuzeyinde Sopore bölgesinde militanlar ve Hint askeriler arasında çatışmalar devam ediyor. Keşmir'de güvenlik güçleri ve militanlar arasında çıkan çatışma sonucunda bir dede hayatını kaybetti. Dedesinin cansız bedeni üzerinde oturan çocuğun fotoğrafı tüm dünyayı şoke etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:11
Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nüfus yoğunluğunun büyük bir kısmını Müslümanların oluşturduğu Keşmir bölgesinde Hindu ve merkezi yönetim arasında sürekli olarak arbedeler yaşanıyor. Yaşanan son arbede sonrasında güvenlik ve gruplar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonucunda da dünyada infial eden bir görüntü ortaya çıktı.

TORUNU DEDESİNİN ÜZERİNE OTURUP AĞLADI

 

Dünyayı şoke eden görüntüde, Sopore kasabasında Hint polisinin açmış olduğu ateş sonrasında 65 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Ölen dedesinin üzerine oturarak ağlayan çocuğun fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve tüm dünyada gündem oldu. Polisin, bölgeden ayrılmaması üzerine çocuğun dedesi üzerinde bir süre beklediği ifade edildi.

ORADAN GEÇİYORLARDI

Vefat eden 65 yaşındaki talihsiz adamın, torunu ile oradan geçtiği belirtildi. Oradan geçiyorlardı. Vefat eden 65 yaşındaki talihsiz adamın, torunu ile oradan geçtiği belirtildi. Beşir Ahmed Han isimli adamın oğlu, babasının öldüğüne dair almış olduğu telefon sonrasında bölgeye gittiklerini belirtti.

 

 

kamupersonel.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.