DOLAR 32,4625 -0.1%
EURO 34,6995 -0.81%
ALTIN 2.436,740,04
BITCOIN 20746000,76%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TRABZONSPOR DA DİVAN GENEL KURULU YAPILDI

TRABZONSPOR DA DİVAN GENEL KURULU YAPILDI

Olağan Divan Genel Kurulu’na Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu üyelerinden Yaşar Kibar Güven, Kemal Ertürk, Sami Karaman, Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve yönetim kurulu ile kurul başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:33
TRABZONSPOR DA DİVAN GENEL KURULU YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, ”Kulübümüzün 51. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin hatırasına İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Genel Kurulumuz, Divan Başkanlık Kurulu’nun faaliyet raporunun okunması ve Divan Başkanımız Ali Sürmen’in konuşmasıyla devam etti.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Ali Sürmen konuşmasında şunları söyledi:

“Şampiyonluk yılının finalinde düzenlediğimiz toplantımıza hoş geldiniz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sayın Başkanımız birçok yerde alkışlandı. 2018 yılında başladığı bu yürüyüşü dediği gibi dördüncü yılın sonunda Trabzonsporumuza 8. şampiyonluğunun kazandırdı. Camiamızı 8. şampiyonlukla onurlandırdığı ve Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdırdığı için şahsını ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Elbette bu başarıda değerli hocamız Sayın Abdullah Avcı, teknik heyeti, futbolcularımız, taraftarlarımız ve de tabii ki İstanbul’un tek gözlü basınına karşı bu mücadele de tüm imkânsızlıklara rağmen Trabzonspor’u hep el üstünde tutan değerli basınımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu fotoğraflarda çalışanlar hep unutulur, ama ben unutmayacağım. Çalışanlar hep hizmet ederler, ama fotoğraflarda görünmezler. Başta Genel Müdürümüz Sayın Sinan Zengin ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Osman Aydın olmak üzere kulübümüze emek veren tüm çalışanlarımızı kutluyor, tebrik ediyorum ”.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.