DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20912900,94%
Kayseri
22°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Tomarza Belediye’si silahlı saldırı hakkında basın açıklaması yaptı

Tomarza Belediye’si silahlı saldırı hakkında basın açıklaması yaptı

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin’e silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırı sonrasında Tomarza Belediyesi’nden basın açıklaması yapıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:35
Tomarza Belediye’si silahlı saldırı hakkında basın açıklaması yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilen Kayserililer buluşmasından sonra, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin’in evine döndüğü esnada gerçekleşti. Şahin, pazar gecesi Kayseri Tomarza’da bulunan evine döndü. Aracını park ettikten sonra aşağı inen Şahin’e 3 saldırgan tarafından pompalı tüfekle ateş edildi. Gerçekleştirilen saldırı sonrasında Tomarza Belediyesi tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında: “Bugün sabah saatlerinde Belediye Başkanımız Sayın Davut Şahin’in suikasta uğradığı, yaralandığı ve Hastanede tedavi görüyor gibi yanlış haberlerin yapılması üzerine bu açıklamaya gerek duyulmuştur. Belediye Başkanımız Sayın Davut Şahin Pazar akşam saat 20:45 sularında ikamet ettiği evin önünde aracından inerken silahlı saldırıya uğramış olup kendinde bir yaralanma söz konusu olmayıp aracında maddi hasar olmuştur. Saldırıyı düzenleyenler Emniyet Müdürlüğümüzce tespit edilmiş olup gerekli işlemleri emniyet müdürlüğümüzce yapılmaktadır. Saldırıyı düzenleyen şahıs iş yerinin yanında bulunan mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazı talep etmiştir. Belediyemizin 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı hazır olmadığı için bu talebi yerine getirilememiştir, Belediye Başkanımızın sağlığı yerinde olup görevinin başındadır Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.