DOLAR 32,3403 0.17%
EURO 35,2183 0.07%
ALTIN 2.247,050,17
BITCOIN 2124680-2,79%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

TOKYO PARALİMPİK OYUNLARI

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu; yetiştirdiği rekortmen sporcular, ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası sporcu performans kampları ve yıl içerisinde binlerce lisanslı sporcunun katılımıyla düzenlenen spor organizasyonlarıyla Gaziantep ve Türk sporuna hizmet etmeye devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzme, sualtı sporları ve sutopu branşlarında gerçekleştirdiği spor organizasyonları, müsabık sporcuların farklı platformlarda elde ettiği milli başarılar ve yılın farklı periyotlarında ev sahipliği yaptığı sporcu performans kampları, su sporları adına Türkiye’de önemli bir merkez haline gelen Alleben Yüzme Havuzu, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu planlı performans gelişim kampına katılan sporcuları ağırlıyor. Paralimpik Milli Sporcu Sevilay Öztürk’ün 2021 Tokyo Oyunları hazırlıklarını sürdürdüğü kulvarlarda, federasyon teknik heyetinin yanı sıra Alleben Yüzme Havuzunda görevli antrenörler de Milli Sporcunun kamp çalışmalarını nitelikli şartlarda sürdürebilmesi adına yoğun mesai yapıyor.

Sporcu performans gelişim kampı ile eş zamanlı olarak 11-12 Yaş İl İçi 1. Vize Yüzme Yarışmaları ve Türkiye Yüzme Federasyonu Baraj Geçme Yarışması heyecanının da yaşandığı Alleben Yüzme Havuzunu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Paralimpik Milli Sporcu Sevilay Öztürk başta olmak üzere yarışlara katılan yüzücüler ve teknik heyetlerle yakından ilgilenerek organizasyonlarla ilgili bilgi aldı.

SPORCULARIMIZ BAŞARIYOR BİZ GURURLANIYORUZ

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu planlı performans gelişim kamplarına son 2 yıldır ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu planlı performans gelişim kamplarına son 2 yıldır ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sevilay kardeşimiz gibi azim, istek ve büyük bir inançla başarının engel tanımadığını gösteren sporcularımızla gurur duyuyoruz. Kulvarlarda 2 farklı organizasyon bizlere iki farklı heyecanı yaşatıyor. Sporcu performans kampı devam ederken bir yanda da 11-12 Yaş İl İçi 1. Vize Yüzme Yarışmaları ve Türkiye Yüzme Federasyonu Baraj Geçme Yarışmasında 11 farklı kulüpten 127 sporcuyu misafir ediyoruz. Bu platformda Milli Sporcularımız yetişmeye ve başarılar elde etmeye devam edecekler. Tüm sporcularımıza, sağlık dolu günler diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.