DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0133 -0.09%
ALTIN 2.438,650,14
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TINAZTEPE SAĞLIK OCAĞI

Tınaztepe mahallesinde bulunan alanın imar tadilatı yapılarak bütün işlemleri yapıldı. Sağlık tesisinin açılışının en kısa sürede yapacağız. Başta Valimiz Şehmus Günaydın ve hayırseverlerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi Hayırseverimiz Ahmet Sarıalp ise Aile Sağlığı Merkezinin yapımının tamamlandıktan sonra bir de cami yapmak istediklerini ifade ederek, “Bu projenin yapımında emeği geçen başta Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Vali Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırseverlerimiz Ahmet Sarıalp ve Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımına ilişkin protokolü imzaladılar.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayırseverlerimizden Sağlık Alanında Bir Yatırım Daha
Valimiz Şehmus Günaydın, Melikgazi ilçesi Tınaztepe Mahallesine yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin yapımını üstelenen hayırseverlerimiz Ahmet Sarıalp ve Selahattin Sarıalp ile protokol imzaladı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırseverlerimiz Ahmet Sarıalp ve Selahattin Sarıalp katıldı.
Vali Günaydın imza töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri’de hayırseverlerimizin hayatın her alanında çok önemli yatırım ve tesislere imza attığını ifade ederek, bu dayanışma ruhu ile Kayserili hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda kaliteli hizmetler verdiklerini belirtti.
Sağlık alanında son zamanlarda Ülkemizde ve ilimizde çok önemli yatırımlar yapıldığını belirten Vali Günaydın, “ Yapılan bu yatırımlar sayesinde de vatandaşla-rımızın kaliteli ve iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için de önemli çalışmalar yapıldı. Sağlık alanında dünyaya örnek gösterilen ülkelerden biri olduk.” diye konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı konuşmada, yüz yıllardır Kayseri’de hayırsever kültürünün olduğunu ifade ederek, “ Tınaztepe mahallesinde bulunan alanın imar tadilatı yapılarak bütün işlemleri yapıldı. Sağlık tesisinin açılışının en kısa sürede yapacağız. Başta Valimiz Şehmus Günaydın ve hayırseverlerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi
Hayırseverimiz Ahmet Sarıalp ise Aile Sağlığı Merkezinin yapımının tamamlandıktan sonra bir de cami yapmak istediklerini ifade ederek, “Bu projenin yapımında emeği geçen başta Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırseverlerimiz Ahmet Sarıalp ve Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına ilişkin protokolü imzaladılar.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.