DOLAR 32,5691 0.16%
EURO 34,7164 0.13%
ALTIN 2.410,18-0,92
BITCOIN 2163797-0,04%
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

TGB KALACAK YERİ OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Ev kiralarındaki artış ve yurtların kontenjanlarının doluluğu nedeni ile barınma ihtiyacını karşılayamayan ve üniversitelerine gidemeyen öğrencilerin sesini duyurmak için “Barınma Öğrencinin Temel hakkıdır” imza kampanyası başlatan ve öneriler sunan Türkiye Gençlik Birliği bu kez de “Sorunları Birlikte Çözeriz” diyerek kalacak yer ihtiyacı olan öğrencilere çağrı yaptı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 04:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin dört bir tarafından öğrenciler imza kampanyasına destek vererek yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

BARINMA SORUNUNUN ÇÖZÜM ADRESİ TGB OLDU

İlgili bakanlıkların, valiliklerin, üniversite ve belediyelerin ek konaklama alanları tesis etmesi için çağrı yapan TGB, elini taşın altına koydu. TGB sosyal medya hesaplarından yapılan çağrıda öğrenci yurtlarına çözüm için seferberlik ilan edildiği ve kalacak yer ihtiyacı olan herkesin TGB’ye ulaşabileceği belirtildi.

“TÜRK GENÇLİĞİNİN SESİ, SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİYİZ”

TGB’nin öğrencilerin sesi olduğunu ve Türk gençliğinin bu sorununu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen TGB Genel Başkanı Dilek Çınar: “Üniversite hayalleriyle yola çıkan ancak barınma ihtiyacını karşılayamayan tüm arkadaşlarımızın TGB olarak yanındayız. Tek bir arkadaşımızın dahi açıkta kalmamasını sağlayacağız. Bütün şehirlerde üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için Belediyelerimiz ve Valiliklerimizle de görüşerek çalışmalar yürütüyoruz. Türk Gençliğinin sesi, sorunların çözüm adresiyiz. Yurt sorunu yaşayan arkadaşlarımıza çözüm üretmek için görev başındayız. Kalacak yer sorunu olan herkesi TGB’ye ulaşmaya çağırıyoruz. Tüm sorunlarımızı birlikte çözeceğiz.” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.