DOLAR 32,5770 0.11%
EURO 34,9940 0.44%
ALTIN 2.431,970,38
BITCOIN 2094262-3,77%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Tekstil Kent Projesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Tekstil Kent Projesi’nin hayata geçirileceği Hatunsuyu bölgesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Güder, “Battalgazi’mizin çehresi her geçen gün değişiyor. Battalgazi’mize hizmet ve yatırımda ne vakit ne de zaman tanırız” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN GÜDER, “TEKSTİLKENT PROJESİ HATUNSUYU VE BÖLGENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Tekstil Kent Projesi’nin hayata geçirileceği Hatunsuyu bölgesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Güder, “Battalgazi’mizin çehresi her geçen gün değişiyor. Battalgazi’mize hizmet ve yatırımda ne vakit ne de zaman tanırız” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ile birlikte ilçenin yeniden yükselen yıldızı olmasında önemli rol oynayacak olan Tekstil Kent Projesi’nin hayata geçirileceği Hatunsuyu bölgesindeki vatandaşlarla buluştu. Hayata geçirilecek olan Tekstilkent Projesi ile Hatunsuyu bölgesinin kaderinin değişeceğine işaret eden Başkan Güder, projenin Malatya’ya getirilmesine vesile olan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a teşekkürlerini iletti. Birçok kişiye de istihdam sağlayacak projeyle Tekstildeki arz ve talebin karşılanmasında Battalgazi’nin söz sahibi olacağını da vurgulayan Başkan Güder, ilçedeki tüm mahallelerimizin birlikte gelişmesi, büyümesi, güzelleşmesi ve zenginleşmesinin mücadelesini verdiklerinin altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.