DOLAR 32,5388 0.21%
EURO 34,8743 0.28%
ALTIN 2.474,930,52
BITCOIN 1998071-4,09%
Kayseri
23°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TDBB Yürütme Kurulu Toplantısı

Başkan Altay TDBB Yürütme Kurulu Toplantısına Katıldı Başkan Altay: Dağlık Karabağ’ın İhyasıyla İlgili Çalışmalar Yapacağız Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birliğin Kasım ayı yürütme kurulu toplantısına katıldı. Pandemi nedeniyle ilişkilerin yavaşladığı bir dönem yaşandığını belirten Başkan Altay, birlik olarak bu dönemde faaliyetlere kesintisiz bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Başkan Altay, “Dağlık Karabağ bölgesinde yeniden fethedilen şehirlerimizin belediye teşkilatları oluştuktan sonra Türk Dünyası Belediyeler Birliği olarak bilgi paylaşımımızla, tecrübemizle oraların yeniden ihyasıyla ilgili çalışmalar yapacağımızı buradan kamuoyuna tekrar ifade ediyoruz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Altay TDBB Yürütme Kurulu Toplantısına Katıldı

Başkan Altay: Dağlık Karabağ’ın İhyasıyla İlgili Çalışmalar Yapacağız

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birliğin Kasım ayı yürütme kurulu toplantısına katıldı. Pandemi nedeniyle ilişkilerin yavaşladığı bir dönem yaşandığını belirten Başkan Altay, birlik olarak bu dönemde faaliyetlere kesintisiz bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Başkan Altay, “Dağlık Karabağ bölgesinde yeniden fethedilen şehirlerimizin belediye teşkilatları oluştuktan sonra Türk Dünyası Belediyeler Birliği olarak bilgi paylaşımımızla, tecrübemizle oraların yeniden ihyasıyla ilgili çalışmalar yapacağımızı buradan kamuoyuna tekrar ifade ediyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.