DOLAR 32,4802 0.09%
EURO 34,7802 0.03%
ALTIN 2.471,870,40
BITCOIN 1991426-3,83%
Kayseri
23°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TDBB TOPLANTISI

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, video konferans üzerinden birliğin Ocak ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Başkan Altay, hem ülkelerin aldıkları kısıtlama kararlarıyla hem de aşılama faaliyetleriyle birlikte pandemide baharla birlikte bir rahatlama ortamı olacağını ümit ettiklerini söyledi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu Toplantısı, birlik başkanı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ocak ayı faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Altay, “Pandemi şartlarında video konferans yoluyla toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu son video konferans ile yaptığımız toplantı olur. Hem ülkelerin aldıkları kısıtlama kararları hem de aşılama faaliyetleriyle birlikte baharla birlikte inşallah bir rahatlama ortamı olacağını ümit ediyoruz. Bu vesileyle koronavirüsten vefat eden tüm insanlara, tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalara acil şifalar diliyorum. Pandemi sürecinde en büyük sorumluluğu sağlık çalışanlarımız ve emniyet mensuplarımızın üstlenmesiyle birlikte belediyelerimiz de bu konuda çok fedakar bir çalışma yürüttü. Hem resmi kurumlara yapılan hizmetlerin koordinasyonunda hem de dezenfeksiyondan sosyal yardıma kadar birçok önemli iş, belediyelerimiz tarafından gerçekleştirildi. Bu vesileyle tüm belediye başkanlarımıza, tüm belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinin bir an önce sona vermesini temenni ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.