DOLAR 32,3769 0.15%
EURO 34,9738 -0.31%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 2264089-0,44%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Tamer Dağlı vatandaşlar ve gençlerle bir arada

Adana Milletvekili Dağlı Kozan’da esnaf ve gençleri dinledi AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Milletvekili Dağlı Kozan’da esnaf ve gençleri dinledi AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kozan’da esnaf vatandaş ve gençlerle bir araya geldi. Milletvekili Dağlı esnafın sorun ve taleplerini dinlerken gençlerle sokakta, sahada bir araya gelerek maç yaptı gençlerin taleplerini aldı.

Milletvekili Tamer Dağlı’ya saha çalışmasında AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, İl Yöneticisi Ahmet Eren, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, girişimci Süleyman Delibaş, Hacımirzalı Mahalle Muhtarı Hasan Erdoğan, İlçe Koordinatörü İslam Bünül, partililer ve gençler eşlik etti. Kozan Saimbeyli Caddesinde ki esnafları ziyaret eden Dağlı sokakta top oynayan gençlerle de oyun oynadı. Milletvekili Dağlı, ardından esnafın talep ve sorunları yerinde dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Düzağaç köyü sakinleri ile bir araya gelen heyet mahallelerde çocukların havuz talebine olumlu yanıt verirken mahalle sakinlerinin elektrik ve yol sorunun çözümlemesi için görüşmeler yaptı.

Esnaf ve kırsal mahalle ziyaretlerinin ardından AK Parti Kozan İlçe gençlik kollarının düzenlediği etkinliğe katılan Tamer Dağlı gençlerle voleybol maçı yaparak piknik yapan vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe ziyareti hakkında açıklama yapan Milletvekili Tamer Dağlı,“ Kozan ilçemizde İl başkanlığımızın organize ettiği programımız vardı. Saimbeyli caddesinde esnafımızı gezdik. Esnafımız salgın dönemini atlattığımız bu süreçte işlerin yeni yeni açıldığını ve taleplerini iletti. Aşılama il ekonomik süreçte düzelme hızlanacak. Köy gezilerimiz oldu. Kozan gençlik kollarımızın organize ettiği gençlerin birlik beraberlik, sınav öncesi organizasyona katıldık. Gençlerimiz neşeli güzel bir maç yaptık. Voleybol maçının sonucunda da Kozan Gençliği, İl gençliğini yendi. Bende Kozan gençliğini takımında yer aldım ve gençlik il gençliğini yendi. Önümüzde yargı paketi var. Milletimizin lehine olan tüm yasalar için mecliste milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte meclis çalışmalarını yürüteceğiz. Sahada vatandaşlarımız ile birlikte verimli bir çalışma oldu. Elimizden geldikçe sorunları çözmeye talepleri yönelik vatandaşlarımızı dinledik. Önerileri de oldu. İlçe Gençlik spor müdürlüğümüzde gençlerimiz şampiyonlarımız sporcularımız ile bir araya geldik. İnşallah ilçemizde de minik sporcularımızın daha başarılı olması için istişarelerde bulunduk” dedi. Milletvekili Tamer Dağlı ve Ak Partili heyet saha çalışmalarının ardından Partide teşkilat içi toplantı ile ilçe çalışmalarını noktaladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.