DOLAR 32,5995 0.34%
EURO 34,8254 0.19%
ALTIN 2.507,930,96
BITCOIN 20970832,46%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Talasgücü Belediyespor 3’üncü etap kampına başladı

KAYSERİ (1HA - ÖZEL) – Kayseri’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden takımlardan Talas gücü Belediye spor üçüncü etap kampına başladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk etap kampını tesislerde yapan Talas ekibi ikinci etap kampı için Afyonkarahisar’a gitmişti. Pazar günü Kayseri’ye dönen takım dün üçüncü etap kampını gerçekleştirdi. İdman sonrası açıklamalarda bulunan Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, “Kampımız verimli geçti. 4 hazırlık maçı yaptık. Takım daha iyi oldu, kaynaştı. Sezona hazır halde girmek için çalışıyoruz. Dengeli bir gruba düştük. 7-8 takım birbirine denk. Böyle olması daha iyi çünkü herkes puan kaybeder. Burada en az puan kaybeden takım şampiyon olacaktır. Futbolcularımız bunun bilincinde. Motive bir şekilde elimizden geleni yapacağız. Sezon başlamadan 1 hazırlık maçı daha yapacağız. Antrenmanlarımız devam ediyor. Kamptan sonraki ilk antrenmanımızı yaptık. Önümüzdeki hafta bir hazırlık maçı daha oynayacağız. O şekilde maç haftasına gireceğiz” diye konuştu. 
“SON OLARAK ARDA SALTAN’I TRANSFER ETTİK”
Halil Aslan açıklamasının devamında, “Orta sahaya Ordu’dan 3’üncü Lig’den Arda Saltan’ı aldık. Belki 1-2 transferimiz daha olabilir. ‘Alt yapıdan A takıma futbolcu alınmıyor’ diye eleştirenler oluyor ama geçen sene alt yapıda oynayıp bu sene A takıma dahil eden 3 kişi var. 3 futbolcu da daha önce gelmişti. Çok merak ediyorum; şampiyonluğa oynayan hangi takımın kadrosunda alt yapıdan yetişen 6 futbolcu var. Başka Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme’ye giden futbolcularımız da var. Türkiye Şampiyonu olan takım çok eleştiriliyor. Şampiyon olan takımdaki bütün futbolcuyu burada oynatma şansımız yok. 6-7’si başka şehirlerde oynuyor. Okul kazanıp gidenler var, Profesyonel olan gidenler var. Burada kalanlar da olacak, gidenler de olacak. O çocukların hepsi faal olarak futbolculuğa devam ediyor” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.