DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072636-1,45%
Kayseri
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Talas’da coşkulu kongre

Yeniden Refah Partisi Talas İlçe Başkanlığı 1. Olağan üstü kongresi Talas Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşti. Yapılan Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış ilişkiler Başkanı Doğan Bekin, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Kayseri İl Sorumlusu Ali Karaduman, Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, İlçe Teşkilatları ve Kadın Kolları katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

9 ayda Talas’ta yapılmış olan ve bunda sonra yapılacak olan projelerden bahseden Yeniden Refah Partisi Talas İlçe Başkanı Hızır Şenol ” Çok işimiz var , çok çalışmamız gerekiyor. İnşallah bu gayret, bu kuvvet ve bu heyecan bizlerde olduğu müddetçe şairinde şiirinde dediği gibi ‘bu ne ulvi manzara iki gözüm yaşardı, çağlayan hislerimle beni titreme saldı. Fetih için çalışan bu asırda bu nesil, gelip de görseydi Fatih bile şaşardı’ dediği inşallah bu neslin güç , kuvvet, gayret ve hocamızın da tabiriyle heyecanla birlikte bunları hep birlikte başaracağız” dedi.
Başkan Hızır konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek’in şiiri ile bitirdi:
Ana rahmi zâhir, şu bizim koğuş; Karanlığında nur, yeniden doğuş… Sesler duymaktayım: Davran ve boğuş! Sen bir devsin, yükü ağırdır devin! Kalk ayağa, dimdik doğrul ve sevin!
Mehmet’im, sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

Yeniden Refah Partisini anlatan sunumu ile konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin “Kongreler ve divanlar bizim olmazsa olmazımız, özellikle de salon toplantılarımız olmazsa olmazımız. Cumartesi Pazarları ve salonların bir siyasi parti için ne kadar önemli olduğunu gördük. Allah’ın izniyle burada bizi tekrar buluşturan Rabbim’e tekrardan hamdu senalar ediyorum.
Türkiye’nin 100 yılında o küçük tohumun suyla birleşip filizlerini açmaya başladığı dönem 54. hükümet Necmettin Erbakan hocamızın hükümeti Türkiye’ye umut oldu, filizlerini açmaya başladı maalesef ki kurutulmak için operasyonlar yapıldı. Başaklar kurudu diyenler yeniden dirilişe şahit olacaklar ve bu yağmurlar bize, Yeniden Refah Partisine inşallah seçim sabahı verilecek oylardır” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Kayseri İl Sorumlusu Ali Karaduman “Çok değerli genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından 1 ay önce bana tebliğ edildi. Ali bey kardeşim zatınızı Kayseri’ye İl sorumlusu olarak kararnameni imzaladım, gideceksiniz Kayseri’de ki kardeşlerimize, hemşerilerimize, İl Başkanımıza teslim olacaksınız ve Kayseri’yi ayağa kaldıracaksınız dedi. bizde bu duygu ve düşüncelerle, Allah nasip ederse her ay İl divan toplantılarımıza vaktimiz müsait olduğu sürece 2-3 gün önceden gelip burada İl Başkanlığımızın, İlçelerimizin ve Kadın Kollarımızın yaptığı çalışmaları gözden geçirip Kayserimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış ilişkiler Başkanı Doğan Bekin “Çok güzel bir sosyal çalışma yapmışsınız insanlar arasında ki köprüler sağlam kurulmuş, ve bunun sonucu olarak bir iktidar partisi mensubu gibi bizi karşıladılar, görüşmelerimize başvurdular bizde gücümüzün yettiği kadar tecrübelerimizi aktarmaya çalıştık. Burada gerek basın açıklaması gerekse televizyonda yaptığımız 2 saati aşkın konuşmamız da tabi Kayserimize de önemli vurgular yaptık bunların da özellikle tarihe not düşmesi açısından dikkatlice izlemenizi istirham ediyoruz. Kıymetli kardeşlerim yeter ki biz inanalım inandıktan sonra cenabı Allah bize bütün kapıları açar.
Gelecek bizimdir, mukaddes davamızındır ve her türlü engel koysalar da başarılı olamayacaklar Allah’ın izniyle gelecek bizimdir, gelecek hepimizindir Allah hepinizden razı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.