DOLAR 32,5458 0.14%
EURO 34,9873 -0.16%
ALTIN 2.438,590,14
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Suskunluğunu ligde kalınca bozdu

Hes Kablo Kayserispor Başkanı suskunluğunu ligde kalınca bozdu Takımın Fenerbahçe’ye yenilmesine rağmen Trabzonspor’un Gençlerbirliği’ni mağlup etmesi Kayseri ekibini süper lig de bıraktı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir ,takımdaki teknik direktör değişikliği,takımın galip gelememesi ve alınan kötü sonuçlar karşısında suskun duran Başkan Berna Gözbaşı Twetter’dan yaptığı açıklamada ‘’ Veeee ligde kalmayı başardık.Teşekkürler tebrikler Kayserisporumuz .Ne mutlu ki bize yok olacak denilen bir takımı alıp küllerinden yeniden hayat verdik.Kayserispor için zor günler artık sona ermistir. Biz hatalarımızı da önümüze koyup artık bu büyük Kayserispor camiasını korku dolu endişeler içinde olmayan keyifle maçları izleyecek bir takım ortaya koyacağız.Bize destek veren, dualar eden, kalbi küt küt çarpan herkese sonsuz teşekkürler. Bu mücadelede büyük katkısı olan hocamız Yalçın Koşukavak ve emek veren tüm futbolcularımız, tüm Kayserispor çalışanlarına, sponsorlarımıza, tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’i diyerek takımın birliktecolduğu maç fotoğrafını paylaştı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.