DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Survivor’da ‘aile krizi’ büyüdü!

Survivor 2021 son bölüme Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel olayı damga vurdu. Acun’un aileleri arasında gerginlik olduğunu söylemesinin ardından Aleyna annesiyle, Ayşe ise ablalarıyla konuştu. Acun Ilıcalı ise, sosyal medyada kendisini eleştiren ve kızının ayrılmasını isteyen Aleyna’nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu’na yanıt verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor tarihinde ilk defa ailelerin fazlasıyla bu işin içinde olduğunu belirten Acun Ilıcalı, o isimlerin de Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel olduğunu açıklamıştı. Ilıcalı, Ayşe ve Aleyna’nın anneleri arasında gerginlik olduğunu ifade etmişti.

“AİLELERİNİZLE GÖRÜŞÜN BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR”

Ailelerin herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesi konusunda yarışmacıları uyardıklarını dile getiren Acun Ilıcalı, “Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya” demişti. Aleyna’nın annesinin kızının yarışmadan ayrılmasını istediğini de açıklayan llıcalı “Rica ederim bizi ve yarışmamızı rahat bıraksınlar” ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından gözler özellikle kızının Survivor’dan ayrılmasını isteyen Zuhal Kalaycıoğlu ise Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda “Sizin de çocuklarınız var, kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız” ifadelerini kullanmıştı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.