DOLAR 32,5643 0.2%
EURO 34,8212 0.07%
ALTIN 2.490,580,27
BITCOIN 20681103,84%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SURİYELİ MÜLTECİ DOKTOR DÖVDÜ

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Niğde Ömer Halisdemir Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Suriyeli mültecinin, Nöroloji Doktoru Halil İbrahim Akçay’a yönelik yumruklu saldırısını kınadı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Niğde Ömer Halisdemir Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Nöroloji Bölümü doktoru olan Halil İbrahim Akçay, Suriyeli bir mülteci tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Gerçekleşen saldırıya CHP İl Başkanı Erhan Adem sert tepki gösterdi. Adem, şunları söyledi:

“BU TÜR DAVRANIŞLARI KABUL EDEMEYİZ”

“Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Nöroloji Uzmanı Halil İbrahim Akçay’a Suriyeli bir mülteci tarafından bir saldırı olmuştur. Saldırının nedeni Suriyeli mültecinin ilaç yazdırmak istemesi ve randevusunun olmamasıdır. Doktorun da bu isteği reddedip beklemesini söylemesinden sonra Doktor Halil İbrahim Akçay’a yumruklu saldırıda bulunmuş ve fiziksel saldırı olmuş, yumruklamış ve ayrıca odasını dağıtmıştır. Yaklaşık 25 bin mülteciye bakım yapılan hastanemizde tedavisi yapılıp ilaçları karşılanan hastanemizde bu tür mültecilerin bu davranışlarını kabul edemeyiz.”

“İKTİDARIMIZDA MÜLTECİLERİ DAVUL-ZURNA İLE GÖNDERECEĞİZ”

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi bizim iktidarımızda bu mültecileri davul zurna eşliğinde memleketlerine göndereceğiz. Dış politikada yanlış yaparak ülkemize akın akın Suriyelilerin gelmesine neden olan AKP hükümetinin de önlem almamasını, bu tür saldırılar karşısında sessiz kalmasını, diğer türlü sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırılarda da bir varlık göstermemesini şiddetle kınıyoruz. Biz sağlık çalışanlarımıza yapılan saldırıyı buradan bir kez daha kınıyoruz. Bu saldırıyı yapan mültecinin derhal ülkemizden sınır dışı edilmesini ülkesine gönderilmesini istiyoruz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.