DOLAR 32,3789 0.18%
EURO 35,0271 -0.19%
ALTIN 2.324,710,24
BITCOIN 2257774-0,98%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Su Kayağı takımı Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

Su Kayağı takımı Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

KAYSERİ (1HA ÖZEL) –Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet veren Spor A.Ş. Sukaypark’ta eğitim gören sporcular Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:42
Su Kayağı takımı Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Su kayağı ile spor okullarında tanışan ve 2 ile 7 senedir bu branşı yapan 15 genç haftada 2 kez ikişer saat antrenman yapıyor. Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan SukayPark’ta sporculara antrenörlük yapan Murathan Uçar açıklamalarda bulundu. Murathan Uçar konuşmasında, “Erciyes Kayak Merkezi’nden inip buraya geliyoruz. Kayak yapmaya devam ediyoruz. Yıl boyunca buraya yoğunluk var. İnsanlar burayı ve su kayağı sporunu sevdi. Hobi amaçlı gelenlerin dışında lisanslı sporcularımız var. Şu anda Türkiye Şampiyonaları var. Çocuklarımızın su kayağı sporunda 15 sporcu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sporu 1 ila 7 yıldır yapan çocuklarımız var. Yaş kategorilerine göre çalışıyoruz. Önümüzde bir Türkiye Şampiyonası var bu çocuklar buna hazırlanıyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sporcularımızın aileleri de sağ olsun bizim en büyük destekçimizler. Güzel dönüşler alıyoruz. Spor okullarına Kayseri Spor A.Ş. sayfasından katılabiliyorlar. Yaz spor okullarımız 3 dönemden oluşuyor. Bu sene için 3’üncü dönem kayıtlarımızda başladı. Kayıt yaptırmak isteyenler buradan yapabilirler” açıklamalarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.