DOLAR 32,5711 0.07%
EURO 35,0434 0.43%
ALTIN 2.423,740,04
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

SPORA TAM DESTEK’ PROJESİNİN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından ‘Spora Tam Destek’ projesi kapsamında ilçedeki 351 okula beden eğitimi dersi ve branşa özgü antrenmanlarda kullanabilecekleri spor malzemeleri armağan edildi. Proje kapsamında Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren sportif tesisler de öğrencilerin kullanımında olmaya devam edecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sporun her alanında gerçekleştirdiği yatırım ve projelerle nitelikli sporcuların Gaziantep ve Türk sporuna kazandırılmasını sağlayan Şehitkamil Belediyesi; Şehitkamil Kaymakamlığı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ‘Spora Tam Destek’ projesinin kapsamını genişletti.

Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen protokol imza törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Müdür Vekili Nurettin Özyürek, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Protokolün imzalanmasının ardından; 23 anaokulu, 137 ilkokul, 107 ortaokul ve 84 liseye spor malzemeleri desteği yapıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.