DOLAR 32,4086 0.19%
EURO 35,5995 0.45%
ALTIN 2.322,590,17
BITCOIN 22961162,48%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Soykaracı Veryansın Etti

Asfk’da Hararetli Gündem. KAYSERİ,(BGC) - KAYSERİ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı olan ve Çarşamba yapılacak olan Genel Kurul'da yeniden aday olan Musa Soykarcı, basın toplantısı düzenledi. Sümer sahasında yapılan basın toplantısına yönetim kurulu üyeleri ve destekçileri ile katılan Musa Soykarcı, Çarşamba günü yapılacak olan Genel Kurul öncesi açıklamalarda konuştu. Soylarcı açıklamasında, "2020'nin Haziran ayında Genel Kurulumuzu gerçekleştirecektik, ancak pandemi nedeniyle yapamamıştık. Genel Kurulumuzu 31 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapacağız" diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“KARŞIMIZA BİRİLERİN ADAY OLMASI BİZİ SADECE ONURE EDER”
Musa Soykarcı açıklamasının devamında, “Biz demek ki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu çok iyi temsil etmişiz, her zaman gündemde tutmuşuz ki birileri aday oldu. Karşımıza birilerin aday olması bizi sadece onore eder ve onur duyarız. Karşımıza aday olan arkadaşlar bizim dostlarımız. Ben her Mutlu hocanın isminin anıldığında ‘Mutlu benim kardeşim ve bu camianın bir değeri’ diye bahsetmişimdir. Ama buradan bir mağduriyet yaratmak kimseye fayda getirmez. Bir sene önce herkes aday olabilir demişim. Tabi ki herkes aday olabilir. Neden, bizim Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz kurulduğu günden bu yana yönetime giren ve ayrılan 130 civarında arkadaşımız var” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.