DOLAR 32,5072 0.17%
EURO 34,7875 0.15%
ALTIN 2.491,391,19
BITCOIN 20655165,35%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Sosyal medya Duygu için adalet diyerek ayağa kalktı!

Duygu Delen olayı, sosyal medyaya bomba gibi düştü. Gaziantep'te Atlantik Halı'nın sahibi olan Bileç Kaplan'ın oğlu Mehmet Kaplan'ın evinin 4. katından düşerek öldüğü iddia edilen Duygu Delen için sosyal medyada adalet çağrısı başlatıldı. 17 yaşındaki genç kızın ölümü için, an itibariyle sosyal medyada binlerce paylaşım yapılıyor. Duygu Delen'in ölümden şüpheli olan Mehmet Kaplan ise gözaltına alındı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay dün Gaziantep'te yaşandı. Lise son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Duygu Delen, Mehmet Kaplan'ın 4. kattaki evinin balkonundan düşerek, hayatını kaybettiği iddia edildi. Genç kızın, Mehmet Kaplan'ın balkonunda aşağıda düşerek hayatını kaybettiği öne sürüldü. Ancak genç kızın arkadaşları, olayın intihar olduğunu iddia ederek, Twitter üzerinden #DuyguİçinAdalet etiketiyle olayı gündeme taşıyarak, çağrıda bulundu.

DUYGU CANINA KIYABİLECEK BİRİ DEĞİL

Duygunun yakın arkadaşı, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, Duygu'nun canına kıyabilecek birinin olmadığını ifade ederek, destek beklediklerini şu sözlerle ifade etti:

“Mehmet Kaplan Duygu’nun eski erkek arkadaşı. Gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet yüzünden ayrılmıştı. Olay öncesinde Duygu’ya tehdit mesajı atmış. Duygu bu nedenle o eve gitmiş. Mehmet Kaplan zaten uyuşturucu bağımlısı ve daha önce de hamile bir kadının ölümüne sebep oldu. Alkollü araç kullanırken bir kadına çarptı ve hiçbir ceza almadan kurtuldu. Ailesi eli kolu uzun insanlar. Paylaşılan videolarda tedirginliği tavırları belli oluyor zaten. Evde çıkan uzun süreli uzun süreli arbede ve boğuşma olmuş. Vücudunda kırık ve darbe izleri bulundu. Duygu kesinlikle canına kıyabilecek biri değildi. Olay yerinde anlık müdahaleyle hayata döndürülmüş ama hastaneye ulaşamadan yaşamını yitirmiş. Üstü örtülmeye çalışılan bu cinayette sessiz kalınmamalı. Destek bekliyoruz. Başka canlar yanmasın”

DAHA ÖNCE HAMİLE BİR KADININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLMUŞ

Gelen bilgiye göre 17 Ocak 2019 tarihinde, Kaplan'ın alkollü ve ehliyetsiz araç kullanırken, Masal Park Tramvay durağı yaya geçidinde 35 yaşında 1 çocuk annesi Zeynep Berna Atay'a çarparak öldürdüğü ortaya çıktı. Meydana gelen kaza sonucunda yapılan araştırmaya göre Kaplan'ın kazada 210 promil alkollü olduğu ifade edildi. Ancak Kaplan'ın adresinin sabit olması, öğrenci olması ve kaçma şüphesinin bulunmaması sebebiyle serbest bırakılmıştı.

Konuyla ilgili sosyal medyada #DuyguİçinAdalet etiketiyle paylaşımlar yapılmaya başladı. Binlerce kişinin yaptığı paylaşımlardan öne çıkanlar şu şekilde..

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.