DOLAR 32,3419 0.18%
EURO 35,1026 -0.24%
ALTIN 2.238,80-0,20
BITCOIN 2068252-5,56%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Son dakika! Teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında flaş gelişme!

Son dakika! Teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında flaş gelişme!

PKK terör örgütünün ele başı Abdullah Öcalan hakkında son dakika gelişmesi! Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi, Öcalan'ın İmralı cezaevini denetlemeye gelmişti. Adalat Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre, Öcalan'ın görüşme yasağına ilişkin karar kaldırılarak, görüşme imkanı getirildi. Öcalan geçtiğimiz hafta , 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla görüştürülmüştü.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:46
Son dakika! Teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında flaş gelişme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PKK terör örgütünün tutuklu lideri Abdullah Öcalan hakkında bir son dakika gelişmesi meydana geldi.Türkiye'ye gelen Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi, 7 Mayıs Salı günü Abdullah Öcalan'ın bulunduğu İmralı Cezaevini denetledi. Geçtiğimiz günlerde de avukatıyla görüştürülen Öcalan'la ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Gül, “Görüşme yasağına ilişkin kararlar kaldırıldı ve görüşme imkanı getirildi” diye konuştu.

Avulatlarıyla 8 yıldan sonra görüştürüldü

Geçtiğimiz günlerde Öcalan'ın avukatlarıyla 8 yıl aradan sonra görüşmesine izin verilmişti. Öcalan avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada, açlık grevlerinin bitirilmesi için çağrı yapmıştı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.