DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0875 -0.13%
ALTIN 2.300,021,00
BITCOIN 22843340,81%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Son dakika İçişleri Bakanı Soylu duyurdu!

Son dakika İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey'in Alaçatı mafyaya nasıl teslim oldu? başlıklı yazısına tepki göstererek, "Bizim bakışımızda, Cudi sağ gözümüz ise Çeşme sol gözümüzdür. Bir takım ricalarla sponsorlu yazılar dönemi bittiğini düşünmüştüm...Yanılmışım" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey'in Alaçatı mafyaya nasıl teslim oldu? başlıklı yazısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tepki gösterdi.

BİTTİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM YANILMIŞIM

Bakan Soylu açıklamasında, “Çeşme ve Alaçatı, Doğal ve turizm zenginliğimizdir… Son yaptığımız operasyonlarda salgın tedbirlerine ısrarla uymadığı için, kapatılan bazı işletmelerin sponsorluğuyla kaleme alınan bir yazıyı üzülerek okudum. Orada kökleşmeye çalışan mafya bozuntuları defalarca itibarsızlaştırılarak dersini aldı… Hatta Çeşme'li dostlarım, bu kadar çok polis uygulaması yapmayın diye bir çok kez beni aradılar. Bizim bakışımızda, Cudi sağ gözümüz ise Çeşme sol gözümüzdür. Bir takım ricalarla sponsorlu yazılar dönemi bittiğini düşünmüştüm… Yanılmışım.” dedi. 

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.