DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,370,20
BITCOIN 22971372,41%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

‘SİZLERİ TBMM’DE TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM’

KAYSERİ, (BGC) - Kayseri’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Bizler bu parmağı PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'lilere sallarız" dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Bizler Bu Parmağı PKK’nın Siyasi Uzantısı Olan HDP’lilere Sallarız”

MHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ programı kapsamında partililer akşam yemeğinde bir araya geldi. konuşma Yemekte konuşan Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de halkı temsil etmesinin kendisi için gurur verici bir durum olduğunu belirtti.

“MHP’nin bir neferi olarak, bir evladı olarak sizleri, TBMM’de temsil etmekten gurur duyuyorum” diyen Ersoy: “MHP olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu yıllardan beri biliyorduk. Bizler çalışıp, çabaladık, emek ettik ama hep beraber yaptık. Hiç birimizin burada birbirinden farkı yok. 1 Kasım sürecinden bugüne kadar burada dik duran abilerim, kardeşlerim var. Liderinin izinden yürüyen, bir milim bile sapmayan, (Milim oynayan namerttir) diyen yiğitler bu salondadır. Allah’a şükür olsun ki MHP artık Kayseri’de dilediğini yaptırabilecek, sözünü yere düşürtmeyecek. Sizler Haziran 2018’de Baki Ersoy’u TBMM’ye gönderdiniz. Ben oraya gitmeden önce sevdamız Kayseri diyordum. Oraya gittikten sonra da sevdamız Kayseri dedim. Son nefesimize kadar üç hilalin altında bulunup çalışmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin. Bizler Kayserimizle gurur duyuyoruz. Nereden geldiğimizi biliyoruz ve hiç unutmadık. MHP’nin bir neferi olarak, bir evladı olarak sizleri temsil noktasında TBMM’de temsil etmekten gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

‘BİZLER BU PARMAĞI PKK’NIN SİYASİ UZANTISI OLAN HDP’LİLERE SALLARIZ’

Milletvekili Ersoy, ekonomi üzerinden bir oyun oynandığını belirterek, “Buna dikkatinizi çekmek istiyorum. Ekonomi düzelir. Türkiye bulunduğu coğrafyadan sebep bu ekonomik problemlerle yeni karşı karşıya kalmıyor. Ancak PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin, milletvekillerinin bu müzakerelerde, özellikle ‘Kürdistan’ ifadeleri, Afrin’deki kahraman askerlerimize ‘işgalci’ ifadeleri, ‘bu bir savaş bütçesidir’ ifadeleri bizim nezlimizde kabul edilemez. Sizler burada ne düşünüyorsanız biz de aynısını söylüyoruz. Bizler bu parmağı PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’lilere sallarız” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.