DOLAR 32,3392 0.17%
EURO 35,1054 -0.25%
ALTIN 2.236,24-0,31
BITCOIN 2046002-6,94%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Sivasspor 2-0 Kayserispor

Süperlig 26.hafta karşılasmasında Demir Grup Sivasspor , Hes Kablo Kayserispor’u 2-0 yendi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demir Grup Sivasspor , Hes Kablo Kayserispor maçında Ali Şansalan(Orta Hakem) Volkan Ahmet Narinç (1. Yardımcı Hakem) Mehmet Metin(2. Yardımcı Hakem) Oğuzhan Çakır(Dördüncü Hakem) Özgüç Türkalp(VAR) Tarık Ongun(AVAR) Orhan Erdemir(Gözlemci) Mustafa Saral(Temsilci) Hasan Aldı(Temsilci) Mehmet Altındağ(Temsilci)Görev aldı.
Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki maça Sivasspor Kalede Muammer,Ahmet,Robın,Camara,Uğur,Isaac,Hakan,Fayçal,Erdoğan,Gradel,Yatabare ile maça başladı.Yedekler ise Samassa,Ziya,Alaaddin,Kerem,De Souza,Garcia,Boyd,Nınga ve Kone
Misafir takım Hes Kablo Kayserispor maça Kalede Doğan,Azız,Kolovetsıos,Marıo Paz,Kvrzıc,Karlo Muhar,Campanharo ,Avramovski,Lennon ,Maglica ve İlhan ilk 11’i ile başladı.
Kayserispor Yedekleri: İsmail Çipe, Joseph Attamah, Miguel Lopes, Emre Demir, Uğur Demirok, Nurettin Korkmaz, Ramazan Civelek, Cristian Sapunaru, Kevin Luckassen, Besard Sabovic.
Hes Kablo Kayserispor da 12. dakika da Kvrzıc gördüğü sarı kartla haftaya cezalı duruma düştü.
Demir Grup Sivasspor 18. dakikada Yatabare ile 1-0 öne geçti.37.dakikada ise Uğur’ın golü ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.
İlk yarı 1-0 Demir Grup Sivasspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya Hes Kablo Kayserispor da Marıo Paz çıkarken yerine Uğur Demirok oyuna girdi .Luckassende ikinci yarıya girerken oyundan Avramovski çıktı.
Campanharo 67 de sarı kart gördü ve Kvrzic gibi oda haftaya cezalı duruma düştü.75 de Aaron Lennon çıkarken ,Ramazan Civelek oyuna girdi. Gustavo Campanharo yerine ise Besard Sabovic dahil oldu.Karşılaşmada 79. dakikada Anton Maglica oyundan çıkarken Nurettin Korkmaz girdi.Evsahibi ekipde Uğur ve konuk ekipde Aziz sarı kart gördü.Uğur da haftaya cezalı duruma düştü.
Maç 5 dakika uzatmaya gitti.92.dakika da Gradel ceza sahası içinde haleci Doğan tarafından düşürülünce penaltı kazandı.Penaltı vuruşunu Max Gradel gole çevirdi ve durum 2-0 oldu.Maç bu skorla bitti.
Bu sonuçla Demir Grup Sivasspor aldığı galibiyetle 31 puanla 10.sıraya yükselirken Hes Kablo Kayserispor ise 25 puanla 16.sırada kaldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.