DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264318-0,41%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“şimdiden hayırlı olsun” diyerek tarih verdi!

“şimdiden hayırlı olsun” diyerek tarih verdi!

Sosyal medya hesabı üzerinden Sağlık Baknaı Fahrettin Koca Yeşilköy Acil Durum Hastanesi, Hadımköy Hastanesi ve Başakşehir Şehir Hastanesinde gerçekleştirdiği inceleme görüntülerini paylaştı. Bakan Koca hastanelerde yaptığı inceleme sonrasında hastanelerin açılışı hakkında tarih verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:25
“şimdiden hayırlı olsun” diyerek tarih verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'nin önemli hastanelerinden olmaya aday Yeşilköy Acil Durum Hastanesi, Hadımköy Hastanesi ve Başakşehir Şehir Hastanesinde Sağlık Baknaı Fahrettin Koca  incelemelerde bulundu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı inceleme anlarına ait görüntüleri paylaşan Sağlık Baknaı Fahrettin Koca hastanenin açılışı için tarih verdi.

SAĞLIK BAKANI KOCA TARİH VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, “Yatak kapasitesi ve teknolojileriyle sağlık altyapımıza güç katacak olan Yeşilköy Acil Durum Hastanesi, Hadımköy Hastanesi ve Başakşehir Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunduk. Bunlardan Başakşehir Şehir Hastanemizin açılışı önümüzdeki Perşembe günü. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.