DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9763 -0.29%
ALTIN 2.324,260,22
BITCOIN 22761680,27%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SIĞIR ÇİÇEĞİ VE ŞAP AŞILAMASI YAPILIYOR

Kayseri Melikgazi İlçesi'ne bağlı mahallelerde, Melikgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı birimi Veteriner Hekimleri tarafından ,küpe tanımlama, şap aşılama, sığır çiçeği aşılamaları yapılıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıkalamada ”Gürpınar Mahallesi’nde küçük hayvan dostlarımızın ve üreticilerimizin rehberliğinde büyükbaş hayvanların, küpe tanımlama, şap aşılama, sığır çiçeği aşılamalarını ve sağlık taramalarını gerçekleştirdik.Hayvan sağlığı birimi olarak küçük hayvan dostlarımıza ve üreticilerimize teşekkür ederiz. İlçemizde ayrıca hububat ve aspir ekili arazilerde fenolojik gözlemlerde bulunularak mahalle köy bazında soğuk zararı kontrolleri yapılmıştır. Bakanlığımız tarafından üreticilerimizede %75 hibe destekli verilen yembBitkisi tohumlarının hem ekiminde hem hasadında üreticimizin yanındayız. İlçe sınırlarımıza dışarıdan gelen gezginci arıcılarımızın ilçe müdürlüğümüze yaptıkları konaklama yerlerinin uygunluğunun tespiti amacı ile konaklama yerlerindede ayrıc a incelemelerde bulunduk”, denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.