DOLAR 32,3439 0.19%
EURO 35,1181 -0.2%
ALTIN 2.239,70-0,16
BITCOIN 2023213-8,21%
Kayseri
10°

HAFİF YAĞMUR

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Sibel Asna’dan Konferans

Institut Français Türkiye’nin düzenlediği Masterclass çevrim içi etkinliğine 3 Mart tarihinde kurumsal iletişim ve halkla ilişkilerin duayenlerinden Sibel Asna konuk olacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Etkinlik Zoom platformu üzerinde çevrim içi olarak gerçekleşecek. İletişim fakülteleri öğrencileri ile genç meslek profesyonellerine yönelik olarak Türkçe düzenlenecek Sibel Asna ile Masterclass’a katılım için aşağıdaki bağlantıdan form doldurmak yeterli.

Sibel Asna ile Masterclass: İletişimin Kurumun Süreçleri ile Olan İlişkisi

Institut français Türkiye’nin Aralık 2020’de başladığı ve büyük ilgi gören “Masterclass” konferans serisinde alanlarında başarı kazanmış konuklar mesleki deneyim ve bilgilerini öğrencilere ve genç meslek profesyonellerine aktarmaya devam ediyor. 3 Mart saat 17.00’da gerçekleşecek Masterclass konferansına konuk olacak olan Sibel Asna “İletişimin Kurumun Süreçleri ile Olan İlişkisi” konusunda bilgi ve deneyimlerini izleyiciler ile paylaşacak. Materclass konferanslarına katılım ücretsiz ve herkese açık.

Sibel Asna’nın “İletişimin Kurumun Süreçleri ile Olan İlişkisi” konulu konferans sırasında değineceği başlıklar şu şekilde :

Sibel Asna’dan kurumsal iletişim konferansı

Kurumlar bugüne kadar iletişimi “kurumu iyi göstermek, yansıtmak” şeklinde düşünerek teşkilatlar kurdular, danışmanlıklar aldılar, basında yer almaya çalıştılar, reklamlarla ürünlerini satıp ne harika markalar olduklarını anlatmaya çalıştılar. Ancak her ne hikmetse tüm bu çabalara rağmen binlerce kuruluş gerçek anlamda “marka” olamadı, toplumun gönlünde yer edinemedi. Acaba neden? İletişimlerini yapamadıkları için mi? Neyi eksik veya yanlış yaptılar? Peki geçmişte yapamadıklarını, 21.yüzyılın yeni normali ve çılgın teknolojik gelişmeleri kapsamında hayata geçirebilecekler mi?

Sibel Asna ile Masterclass 3 Mart 2021’de saat 17.00’de Zoom platformunda gerçekleşecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.