DOLAR 32,3322 0.25%
EURO 35,0710 -0.17%
ALTIN 2.285,100,34
BITCOIN 22745450,79%
Kayseri
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ŞEHİT ANNESİNE JEST

BAŞKAN ÖZGAN'DAN ŞEHİT ANNESİNE JEST Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile Hamam Mahallesi Mezarlığında bulunan Şehit Şefik Uçak'ın mezarına büyük Türk Bayrağı dikildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1996 Hakkari Yüksekova’da mayın patlaması sonucu şehit olan Şefik Uçak’ın Annesi Necile Uçak’ın Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’dan isteği üzerine Başkan Özgan’ın talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Anneler günü arifesinde Şehit Şefik Uçak’ın mezarına büyük Türk bayrağı dikimi yapıldı.

Şehit Annesi Necile Uçak, “Belediye Başkanımız Kazım Özgan’a çok teşekkür ederiz. Allah’ım başımızdan eksik etmesin. Seçimlerde ziyaretime gelmişti. Kendisinden evladımın mezarına bir bayrak istemiştik, Bugünde bunu gerçekleştirdi. Daha ne isteyebilirim anneler günün arifesinde bayrağımız dikildi. Bana en büyük anneler günü hediyesi oldu. Başkanımız Kazım Özgan’dan binlerce Allah razı olsun. Ölünceye kadar yanındayım ve duacıyım” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Şehidimiz Şefik Uçak’ın kabrine bayrak direği dikerek göndere bayrağımızı çektik. Şehidimizin annesi Necile Uçak teyzemizin isteğini bu vesileyle yerine getirmek bizim için büyük bir mutluluk oldu. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Özgan, “Bu vesileyle başta Necile teyzemiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.