DOLAR 32,5757 0%
EURO 34,8995 -0.06%
ALTIN 2.429,540,01
BITCOIN 2157931-0,21%
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Savaş Aracı Maketi

Atık Malzemelerden Savaş Aracı Maketi Yaptı KAYSERİ,(BGC)-Kayserili lise öğrencisi Atalay Polat, atık malzemeleri değerlendirerek TSK'nın Barış Pınarı Harekatı'nda kullandığı T122 Çok Namlulu Roketatar Sistemli savaş aracının maketini yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Pınarbaşı Pazarören Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Atalay Polat;kalem kırıkları, bozulmuş bilgisayar kasaları ve bozuk saat gibi tamamen atık malzemeleri kullanarak TSK’nın Barış Pınarı Harekatı’nda kullandığı T122 Çok Namlulu Roketatar Sistemli savaş aracının maketini yaptı.

Birçok tasarımının çiziminin hazır olduğunu belirten Atalay Polat, “Kalem kırıkları, bozulmuş bilgisayar kasaları ve bozuk saat gibi tamamen atık malzemelerden bu tarz projeler yapıyorum. Bu projemi de bir gün televizyona bakarken haberlerde Barış Pınarı Harekatında gördüm ve maketini yapmak istedim. Yaptığım maket için okulumuz müdürü Hayrettin Acet bana bir çalışma yeri sağladı. Yatılı bir okulda okuduğum için yaptığım bu projelerimi evde yapamıyorum. Ben, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’dan yardımcı olmalarını istiyorum. Benim malzemem ve imkanlarım yok. Malzemem ve imkanlarım sağlandığı zaman bu tarz ve hâlâ çizim halinde olan projelerim var, onları hayata geçireceğim” diyerek çok farklı tasarımlar yapacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.