DOLAR 32,5397 0.28%
EURO 34,9050 0.49%
ALTIN 2.486,591,00
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SANAYİCİYE GÜÇ KATACAK BİR YÖNETİM GELDİ

SANAYİCİYE GÜÇ KATACAK BİR YÖNETİM GELDİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri yönetim kurulu OSB’de seçimleri kazanan Mehmet Yalçın ve yönetimini ziyaret etti

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:43
SANAYİCİYE GÜÇ KATACAK BİR YÖNETİM GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada yeni yönetimin Kayseri adına önemli işler yapacağını belirtti. Özcan, “ASKON Kayseri’nin kuruluşundan bu yana desteklerini esirgemeyen, değerli üyemiz Mehmet Yalçın’a Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sanayicilerimizin sesi olacak, Türkiye’nin gücüne güç katacak olan Mehmet Yalçın Başkanımıza ve kıymetli yönetimine OSB’de muvaffakiyetler diliyorum. Önemli bir vizyon ile güç bir göreve geldiler. Biz kendilerini uzun yıllardır tanıyoruz. Kayseri için elini taşın altına koyduklarına defalarca şahit olduk. Bundan sonraki süreçte de bu duruşlarını devam ettireceklerine eminiz. Kayserimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.