DOLAR 32,5739 0.07%
EURO 35,0319 0.45%
ALTIN 2.424,310,06
BITCOIN 2095478-4,02%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Sağlık Bakanı Koca’dan Kritik Açıklama

Sağlık Bakanı Koca’dan Kritik Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüsü salgını ve tedbirler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamalarında alınacak tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:11
Sağlık Bakanı Koca’dan Kritik Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Bakan Koca açıklamalarında corona virüsü salgınına karşı tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Koca açıklamalarında temizliğin corona virüsü salgınına karşı alınacak olan üç tedbirden biri olduğunu vurguladı ve dokunulan yüzeylerde bulaşma kabiliyetini koruyan virüsler bulunabileceğini belirtti.

BAKAN KOCA'NIN AÇIKLAMALARI

Bakan Koca bundan dolayı ellerimizi sabunla ve normalde olduğundan daha sık yıkanması gerektiğini sabunun corona virüsleri etkisiz hale getirdiğini vurguladı.

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Temizlik, COVID-19’a karşı alacağımız üç tedbirden biridir. Dokunduğumuz yüzeylerde, bulaşma kabiliyetini koruyan virüsler bulunabileceği için ellerimizi sabunla ve normalde olduğundan daha sık yıkayalım. Sabun, Koronavirüsleri etkisiz hale getirir.”

İşte Bakan Koca'nın paylaşımı:

kmaupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.